maanantai 21. marraskuuta 2011

Velan vangit -kampanja huipentuu Puhetta velasta tapatumaan 30.11.

Changemaker järjestää keskiviikkona 30.11.2011 klo 14-16.30 Puhetta velasta -tapahtuman Helsingissä Paasikiven aukiolla. Tapahtuman tarkoitus on herättää keskustelua kehitysmaiden velkaongelmasta ja Suomen roolista sen ylläpitäjänä sekä toisaalta sen ratkaisijana.

Tapahtuma kokoaa Paasikiven aukiolle kansalaisjärjestöjen edustajia, kehitysmaiden velka-asioiden asiantuntijoita ja poliitikkoja esittämään oman näköisensä puheenvuoron kehitysmaiden velasta. Puheenvuoronsa pitävät muun muassa Matti Ylönen, Teppo Eskelinen, Aleksi Räsänen (Changemaker Suomi), Håvard Aagesen (Changemaker Norja), Eva Nilsson (Kehitysyhteistyön palvelukeskus), Outi Alanko-Kahiluoto (Vihr.), Tapio Leskinen (Suomen Lähetysseura) ja Aaro Rytkönen (Kirkon Ulkomaanapu). Puheenvuorojen väliin on varattu aikaa yleisön kommenteille ja kysymyksille.

Puhetta velasta on Changemakerin Velan vangit -kampanjan päätöstapahtuma, jossa luovutetaan kampanjan vetoomus Ulkoministeriön edustajille.

Changemaker tarjoaa lämmitetyn teltan, lämmintä juotavaa ja keskustelevan ilmapiirin. Musiikkiesityksestä vastaa reggaeartisti Puppa J.

Tervetuloa! 
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti